Eyl

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi rahmetve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. //19EylülGazilergünü

Haz

Katılımcısı olduğumuz Şiirler Kitaplasiyor e Twinning projemiz başarıyla tamamlanmıştır.

Projemizi ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz proje kitapçığımızı aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Haz

Harezmi Eğitim Modeli İl Temsilciliğini okulumuzun yürüttüğü 6 Haftalık Öğretmen Eğitimleri 24 Mayıs 2021 tarihinde başlamıştır. Eğitime okulumuzdan 8 öğretmen, Atatürk İlkokulundan 3 öğretmen,

Merkez İlkokulundan 2 öğretmen, Bucak Zübeyde Hanım anaokulundan 5 öğretmen arkadaşımız yer almaktadır.

Eğitime Katılan Öğretmenlerimiz;

Görsel Sanatlar Öğretmeni

Yasemin KILIÇ UĞUR

Haz

Özel Eğitim Öğrencilerimizin 5 Haziran Çevre Günü Etkinliğinden kareler.

Haz

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması kapsamında öğrencilerimizden gelen 28 eser arasından 2-B Sınıfından Berra Nur ORHAN ın eseri, Eser Değerlendirme komisyonumuzun kararı ile okul birincisi seçilerek değerlendirilmek üzere İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Tebrikler !!! BERRA NUR :)

Haz

Sıfır Atık Projemiz kapsamında öğrencilerimiz evlerinde de atıklarını ayrıştırmaya başladı. Hep birlikte geri dönüştürmeye var mısınız ?

İlçemizdeki Farklı Bir Atık Toplama Alanı İçin:

May

Quilling Kağıt Katlama Sanatı ile Kendini Geliştirmek eTwinning Projemizin Jamboard Web 2.0 aracıyla hazırlanan okulumuzun e Güvenlik Panosu.

Mrt

Şbt

Ortağı olduğumuz Quilling Kağıt Katlama Sanatı ile Kendini Geliştirmek eTwinning projemizin 9 Şubat eGüvenlik Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenimiz Tuba ŞEHİRLİ'nin web 2.0 araçlarıyla hazırladığı yapbozu 4/B sınıfı öğrencileri başarıyla tamamladı.

Proje hakkında

Yenilikçi öğretmenlerin yetişmesi dijital yetkinliklerini arttırarak platformu tanıması ve yeni dijital araçları öğrenmesini amaçlayan projedir.

Ock

Kitaplarla Hayallere Yolculuk Projemiz kapsamında okulumuzda kitapmerkezi ve pano oluşturuldu.

Ock

11 Ocak 2021 Pazartesi Günü saat 10:00'da tüm öğrencilerimizle birlikte İstiklal Marşımızı söyledik.

E TWİNNİNG PROJELERİMİZE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

SENDING  POSITIVE  VIBES  ACROSS  EUROPE

Pandemi nedeniyle yaşanılan olumsuzluklara,zorluklara,kısıtlamalara rağmen umut,motivasyon ve destek mesajlarımızla kendi hazırladığımız kartpostalları birbirimize göndererek, umut dolu bir gelecek ,geleceğe dair olumlu bir zihniyet oluşturmayı amaçlayan projemiz 8 ülkeden  18 okulun katılımıyla yürütülmektedir.

Ortağı olduğumuz Quilling Kağıt Katlama Sanatı İle Kendini Geliştirmek eTwinning projemizin Okul Tanıtımı.

Yeni eTwinning Projemiz, Şiirler Kitaplaşıyor.

Öğrencilerin okuma, yazma, dinleme ve konuşma dil becerilerinin gelişimi önemli görülmektedir. Örgün eğitim sürecicinde öğrencilerin bireysel farklılıkları dikkate alınarak bu becerilerle ilgili ders içi ders dışı yapılacak etkinlikler bu becerilerin gelişimine katkı sağlayabilir.Öğrencilerin okuma, yazma, dinleme ve konuşma  becerilerinin gelişimesiyle diğer derslerdeki başarısının da artacağı düşünülmektedir. Fizyolojik temel ihtiyaçlarının karşılanması kadar önemli olan bu beceriler, öğrencilerin sosyal yaşamlarına da olumlu katkı sağlamaktadır. bu doğrultuda 6-12 yaş öğrencileri ile okuma, yazma, dinleme ve konuşma  becerilerinin gelişimesi, bu becerilerin eğitim öğretim sürecindeki ve sosyal hayattaki önemi üzerine farkındalık oluşturmak amacıyla projemizi oluşturduk. Proje sonunda e-şiir kitabı, e-hikaye kitabı ve e-slogan kitabı oluşacaktır.