Mrt

4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına okulumuz olarak 5 oyun dalında katıldık. Tüm okulumuzun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvalar sonucunda 5 ayrı dalda birinci olan 5 öğrencimiz ilçemizi temsilen ilde yapılacak olan turnuvaya katılacaklardır. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, il turnuvalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

30 Ağustos- 4 Eylül arasında Samsun Merkezli olarak Karadeniz'de gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin bir parçası olmak için Adnan Menderes İlkokulu olarak 25 Proje ile başvurumuzu yaptık. 2022 TEKNOFEST'TE BİZ DE VARIZ :)

Emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem sonu yapılan 1-C Sınıfının Okuma Bayramından kareler :)

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor "Çoooooooooook Okumalı" bir hayat diliyoruz..

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci döneminde 3. ve 4. Sınıflar için açılan Halk Oyunları kursumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı boyunca devam etmektedir.

Sanattan Hayata adlı E-Twinning Projemizin Ocak ayı etkinliği : KİLİM

Şbt

2/A Sınıfımızın Geometrik Cisimler konulu dersinden kareler.

1-B Sınıfı öğretmenimiz TUBA ŞEHİRLİ'nin yürüteceği "DEĞERLERİMİZE DEĞER" adlı E-twinning projesine kabul edildik. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Sanattan Hayata E-Twinning Projemizin Aralık Ayı etkinliği; "Ahşap Boyama".

Ekrandan Uzak Akrana Yakın E-Twinninng Projemizin ilk oyunu "Samıdık Oyunu".

1-B Sınıfı öğretmenimiz TUBA ŞEHİRLİ'nin yürüteceği "100 GOOD DEEDS" adlı E-twinning projesine kabul edildik. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

4-C Sınıfı öğretmenimiz Tülin KOYUNCU'nun yürüteceği "7 KITA 7 ÜLKE 7 DİL 7 ŞARKI" adlı E-twinning projesine kabul edildik. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Projemiz kapsamında;

Çocuklar seçtikleri ülkeleri aileleriyle birlikte araştırıp , o ülkenin kültürünü anımsatan kostüm ve yemeklerini farklı etkinliklerle sınıfta sunuyorlar. Çocuklarla, 7 farklı dilde selamlaşmayı, 7 farklı dilde bir şarkıyı sınıfta birlikte öğreniyoruz .Sınıftaki etkinliklerle de bilgilerimizi zenginleştirip proje sonunda büyük bir eğlence ile kutlama gerçekleşiyor.

Kas

3-B Sınıfı öğretmenimiz Şehri CEYLAN'ın yürüteceği "Başarının Dostu Dikkat" adlı E-twinning projesine kabul edildik. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

2-A Sınıfı öğretmenimiz Esma YILMAZ'ın yürüteceği Geçmişten Geleceğe Oyun adlı E-twinning projesine kabul edildik. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

"Sanattan Hayata From Art To Life" E-Twinning Projemizin ilk çalışması olarak okulumuzda Ebru Çalışması yapıldı. Öğrencilerimiz renkli ve eğlenceli zaman geçirdiler.

Kas

"Ekrandan Uzak Akrana Yakın" E-Twinning projemizin ilk etkinliği olan Arapsaçı Oyununu oynayan 4-A Sınıfı öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.