Ock

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Döndü Gül DİNÇER'in yüreteceği Masallar Diyarı projemiz ile çocuklara Türk ve Dünya Masallarını tanıtıyoruz. Masallar aracılığıyla çocukların iletişim kurmasını, etkileşimde bulunmasını, arkadaş edinmesini, birlikte çalışmasını ve bireysel güçlü be zayıf yönleriyle birbirlerini tamamlamaları amaçlanmaktadır.

Çocukların dil gelişimlerine katkıda bulunmak,hayal güçlerini geliştirmek,empati geliştirmelerine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Şbt

Okulumuzda "Sıfır Atık Projesi" kapsamında geri dönüşüm malzemelerinden materyal tasarımları ve etkinlikler yaptık. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmelerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okul öncesi sınıflarımızda öğrenci velilerimizin katkılarıyla etkileşimli kitap okuma etkinliği yapılmıştır.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda yapılan cümlele ve afiş tasarımı yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Ayrıca yarışmaya katkı sunan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Proje ile çocukların Çiçeklerin Dünyasına yolculuk yapması onları yakından tanımaları ve doğa sevgisi ile büyümeleri amaçlanmaktadır. Ayrıca çocukların araştırma ve araştırma sonuçlarını sunabilme ve kendilerini doğru bir şekilde ifade edebilme becerilerini kazanmaları, geri dönüşüm konusunda da farkındalık kazanmaları amaçlanmıştır.

Dilimizin Zeginlikleri Projesi Kapsamında Sözlük Tasarım Yarışması Düzenlendi. Emek Veren Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Ayrıca sınıflarımızda pano çalışmaları yapılarak öğrencilerin dilimizin zenginliklerini farketmeleri amaçlanmaktadır.

BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİ NEDİR?

Bu oyun yeni öğrenilen kelimelerin kavratılmasında etkin olarak kullanılabilir. Öğretmen, yeni öğrenilen kelimeleri ve bu kelimelerin eş anlamlılarını tahtaya yazmalıdır.  Sınıftaki bütün öğrencileri ayağa kaldırmalı ve tahtadaki kelimelerin eş anlamlısını sırayla öğrencilere sormalıdır. Doğru yanıtı veren ayaktaki öğrenci yerine oturur. Tahtadaki bütün kelimelerin eş anlamlıları bulunana kadar etkinlik devam eder.

Mevlana Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler yapıldı.

12-18 Aralık Yerli Malı Haftası içerisinde çeşitli etkinlikler yaptık. İlçe esnafımıza günün anlam ve önemine dair afişler dağıtarak camlarına astık, konferans salonunda programımızı yaptık, program sonrasında da evden getirdiğimiz yiyecek ve içeceklerin keyfini çıkardık.

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Emeği geçen öğremcilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#BESTE Projesi kapsamında Gölhisar Kaymakamımız Kadir ULUSOY'un katılımı ile öğretmen buluşmaları başladı. Sayın Kaymakamımıza teşrifleri için teşekkür ederiz.

ÇEDES kapsamında öğrencilerimizle Gölhisar İlçe Kütüphanesine gittik.

3-C Sınıfımızın düzenlemiş olduğu Kitap Yardımı Kampanyasında birinci sınıftan üçüncü sınıfa kadar okudukları kitaplarını toplayarak öğrencilerimizin ve velilerimizin katkılarıyla deprem bölgelerimizden Gaziantep Şahinbey 25 Aralık İlkokulu öğrencilerine gönderdi.

21-27 Kasım Ağız veDiş Sağlığı Haftası kapsamında Gölhisar Devlet Hastanesinin güler yüzlü Diş Hekimi Duygu AKALIN ve Diş Teknisyeni Derya ÖZMEN i okulumuzda misafir ettik. Katılımları ve sunumları için kendilerine teşekkür ederiz.