BURDUR / GÖLHİSAR - Adnan Menderes İlkokulu

Mrt

AFAD dan gelen eğitmenler okulumuzda tüm öğrencilerimize deprem konusunda eğitim verdiler.

Mrt

Okulumuz Kurumsal Kan Bağışçısı Okul, 3-B Sınıfımız da kahraman sınıf oldu. Kan bağışında bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

5 farklı kategoride toplamda 113 öğrencimizin katıldığı Zeka Oyunları turnuvamız tamamlandı. Dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.

Birinci olan öğrencilerimiz 4 Mart Salı Günü Gölhisar Fen Lisesinde yapılacak olan İlçe turnuvalarında okulumuzu temsil edecekler. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder Salı gün okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

ZEKA OYUNLARI TAKIMIMIZ

MANGALA : GÖRKEM ENES AKKAYA 3/A

PENTAGO : SARE OKATAN 3/B

QBİTZ : MUSTAFA YAĞIZ KAN 4/D

KÜRE : ZEYNEP BEREN GÜRÇETİN 4/B

EQUİLİBRİO : AHMET DEMİRÖRS 3/B

Mrt

Vergi Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Vergi veren rahat eder !!!

Mrt

Valimiz Sn.Türker ÖKSÜZ okulumuza ziyarette bulundu. Okulumuzda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Sn. Valimiz öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Sınıfları gezerek öğrencilerin derslerine ve etkinliklerine katıldı. Öğrencilerimize bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyede bulunarak başarılar diledi. Öğrencilerimize verdiği çeşitli hediyelerle onları mutlu etti. Sn. Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. 22.02.2024

Mrt

Kızılay için okulumuzda düzenlenen "KAN"PANYA ya katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

15 Tatil boyunca her sınıftan en çok kitap okuyan öğrencimiz ile yemeğe çıktık.

Kitaplarla dostluğunuz hiç bitmesin çocuklar....

Mrt

Birinci Dönem boyunca ÇEDES kapsamında okulumuzda pek çok etkinlik yaptık. Emeklerinden dolayı ÇEDES koordinatörümüz Tuba ŞEHİRLİ'ye teşekkür edriz.

ÇEDES faaliyetlerimizle ilgili ayrıntılı videomuza aşağıdaki linkten ulaşabiliesiniz.

Mrt

Okulumuzdaki tüm öğrencilerin katıldığı sinema etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimize filmlerini izlerken mısırları eşlik etti. :)

Mrt

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yaptık.

-Kelime oyunları

-Yetenek paylaşımı

-Soğuk espriler

-Sevdiğin bir oyuncağını paylaş

Mrt

Öğretmenlerimizin yapmış oldukları eTwinning projeleri Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri ile taçlandı. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

4. Sınıf öğrencilerimiz BESTE Projesi kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğünden uygulamalı trafik eğitimi aldılar.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimizle sinema günlerimiz başladı. Hep birlikte filmlerini izleyen öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

22.12.2023

Ock

Okulumuz 1/C Sınıf Öğretmeni Ümmü Bağcı'nın üyesi olduğu eTwinning Projesi A Gaming Bridge to the Future "Geleceğe Bir Oyun Köprüsü" ,  Makedonya yabancı ortak işbirliği ile başladı. Bu projede çocukluğumuzun kıymetli, bir o kadar da eğitici  olan geleneksel oyunlar yer alıyor. Bu proje, okul - aile işbirliği ile yürütülecek. Ailelerin eğlenerek çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesi projenin hedefleri arasında yer alıyor. Bu projeye emek veren 1/C sınıfı öğretmenimiz Ümmü Bağcı'ya teşekkür ederiz.

Ock

Polonya ile okulumuz 1/C sınıfının yürüttüğü "Give warm wishes to my new Christmas friend" eTwinning projesi karşılıklı yeni yıl kartı gönderim leri ile devam ediyor.Projenin amacı yeni arkadaşlar edinmek, diğer ülkeler hakkında merak uyandırmak, ingilizceyi gerçek ve mantıksal olarak kullanmak, sanatsal etkinliklere katılmak.

Projenin etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Polonya'daki arkadaşlarına kendi yaptıkları tebrik kartlarını gönderdiler. Polonya'daki arkadaşlarımızdan da sıcak yeni yıl dileklerini içeren kartlar okulumuza ulaştı.