ŞİİRLER KİTAPLAŞIYOR

Yeni eTwinning Projemiz, Şiirler Kitaplaşıyor.

Öğrencilerin okuma, yazma, dinleme ve konuşma dil becerilerinin gelişimi önemli görülmektedir. Örgün eğitim sürecicinde öğrencilerin bireysel farklılıkları dikkate alınarak bu becerilerle ilgili ders içi ders dışı yapılacak etkinlikler bu becerilerin gelişimine katkı sağlayabilir.Öğrencilerin okuma, yazma, dinleme ve konuşma  becerilerinin gelişimesiyle diğer derslerdeki başarısının da artacağı düşünülmektedir. Fizyolojik temel ihtiyaçlarının karşılanması kadar önemli olan bu beceriler, öğrencilerin sosyal yaşamlarına da olumlu katkı sağlamaktadır. bu doğrultuda 6-12 yaş öğrencileri ile okuma, yazma, dinleme ve konuşma  becerilerinin gelişimesi, bu becerilerin eğitim öğretim sürecindeki ve sosyal hayattaki önemi üzerine farkındalık oluşturmak amacıyla projemizi oluşturduk. Proje sonunda e-şiir kitabı, e-hikaye kitabı ve e-slogan kitabı oluşacaktır.

25-12-202025-12-202025-12-2020

Yayın: 17.12.2020 - Güncelleme: 17.05.2022 11:19 - Görüntülenme: 336