15 Ocak - 19 Ocak 2024 arası 1. Dönem Sonu Faaliyet Planımız.

TEKNOFEST 2024 yarışma başvuruları başladı. Son başvuru 20 Şubat 2024

Yarışma Kılavuzu aşağıdaki linktedir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması" yapılacaktır. Son başvuru 03.01.2024

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Okulumuzun güncel ders giriş-çıkış saatleri aşağıdaki şekildedir.