Mrt

Okulumuzun Zeka Oyunları Takımı 3 Altın madalya, 1 Gümüş madalya, 1 Bronz madalya ile ilçe turnuvasında tüm kategorilerde ilçede derceye girdiler.

QBİTZ : İLÇE 1. MUSTAFA YAĞIZ KAN

MANGALA : İLÇE 1. GÖRKEM ENES AKKAYA

EQUILIBRIO : İLÇE 1. AHMET DEMİRÖRS

KÜRE : İLÇE 2. ZEYNEP BEREN GÜRÇETİN

PEBTAGO : İLÇE 3. SARE OKATAN

Zeka Oyunları takımımızı tebrik eder birincilerimize Mayıs ayında Burdur da yapılacak olan il turnuvalarında başarılar dileriz.

Ayrıca Zeka Oyunları Eğitmenimiz okulumuzun Psikolojik Danışmanı Yasemin KILIÇ UĞUR'a teşekkür ederiz.

Mrt

2-C Sınıfı Öğretmenimiz Dilek ÇETİN SEMERCİ "Çileğimle Büyüyorum" adlı eTwinning projesine dahil oldu.

Bu projede çocuklarımıza erken yaşta organik tarımın ne olduğunu öğretmek, gelecekte çevre kirliliği, sağlıklı beslenme, gıda güvenliği gibi birçok konularda farkındalık oluşturmak amaçlanmaktadır.

Mrt

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projemiz kapsamında okul bahçemize lavanta diktiler.

Mrt

Adnan Menderes İlkokulu Ailesi olarak Sıfır Atık Projesi İyi Uygulamalar yapan okullar yapan okullar arasında yaptığımız çalışmalar ile il 1. si olduk. Ankara'da yapılacak olan törende Çevre Beratımızı almaya hak kazandık.

Ayrıntılı videomuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz 3. ve 4. Sınıf Öğrencilerinin katıldığı Rehber Öğretmenimiz tarafından açılan 40 saatlik Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi çalışmaları sona erdi.

Mrt

Okulumuz 1-B Sınıfı Öğretmeni Şehri CEYLAN, "A WORLD OF COLORFUL STORIES - FAIRY TALES" isimli eTwinning projesine dahil oldu.

Projede;

-Dil becerilerinin geliştirilmesi

-Hayal gücünün ve yaratıcılığın güçlendirilmesi

-Sosyal becerilerin geliştirilmesi

-Konsantrasyon ve dikkatin güçlendirilmesi

-Empatinin teşvik edilmesi

-Motor becerilerin geliştirilmesi

-Öğrenme merakının teşvik edilmesi

amaçlanmaktadır.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Yasemin KILIÇ UĞUR ve 2-C Sınıfı Öğretmeni Dilek ÇETİN SEMERCİ, birlikte dahil oldukları "WHAT MAKES US HAPPY?" "BİZİ NE MUTLU EDER?" adlı eTwinning projesine başladılar.

Projede farlkı ülkelerden 8 katılımcı yer alıyor. Proje süresince farklı ülkelerden bir çok öğrenci kendilerini tanıtacaklar ve farklı etkinliklerle kendilerini mutlu eden şeyleri ifade edebilecekler.

Mrt

Okulumuz 2-B Sınıfı Öğretmeni Gülsüm OKATAN "DON'T DEPEND, BE FREE.!" "BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL.!" eTwinning projesine dahil oldu. Ekran bağımlılığı konusunu ele alan projede teknoloji kapasitesi üzerine bir anket oluşturulup teknoloji çıktısı, siber zorbalık, internetin doğru kullanımı, kişisel bölünme ve mahremiyet, öz kontrol, değerler ve görgü kuralları gibi konular yer alacak.

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında okulumuzda birçok etkinlik yaparak farkındalık oluşturduk.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programımızı yaptık.

Mrt

"Kadınlar insan, biz insan oğlu."

Neşet ERTAŞ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Okulumuzda çeşitli ekinliklerle Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık.

Mrt

AFAD dan gelen eğitmenler okulumuzda tüm öğrencilerimize deprem konusunda eğitim verdiler.

Mrt

Okulumuz Kurumsal Kan Bağışçısı Okul, 3-B Sınıfımız da kahraman sınıf oldu. Kan bağışında bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

5 farklı kategoride toplamda 113 öğrencimizin katıldığı Zeka Oyunları turnuvamız tamamlandı. Dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.

Birinci olan öğrencilerimiz 4 Mart Salı Günü Gölhisar Fen Lisesinde yapılacak olan İlçe turnuvalarında okulumuzu temsil edecekler. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder Salı gün okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

ZEKA OYUNLARI TAKIMIMIZ

MANGALA : GÖRKEM ENES AKKAYA 3/A

PENTAGO : SARE OKATAN 3/B

QBİTZ : MUSTAFA YAĞIZ KAN 4/D

KÜRE : ZEYNEP BEREN GÜRÇETİN 4/B

EQUİLİBRİO : AHMET DEMİRÖRS 3/B

Mrt

Vergi Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Vergi veren rahat eder !!!