T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURDUR / GÖLHİSAR - Adnan Menderes İlkokulu

Adnan Menderes İlkokulu

Telefon
02484112847
Belgegeçer
golhisaradnanmenderes gmail.com
WEB
https://golhisaradnanmenderes.meb.k12.tr
Adres
MERKEZ CAMİİ MAHALLESİ HAMDİ YAZIR CADDESİ NO 8 GÖLHİSAR / BURDUR
Vizyon
“Kendine güvenen, başkalarına güven veren, bilgili, üretici, araştırmacı, sorumluluk duygusu gelişmiş, milli birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı hedefleyen, ülke menfaatlerini her şeyden üstün tutan, demokratik davranışlara sahip, ruhen ve bedenen sağlıklı insanlar yetiştirmek
Misyon
Var olan kurum kültürümüzü başarı odaklı olarak geliştirerek Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer almak ve uluslar arası düzeyde adımızı duyurmak.
Başarılar
Öğretmen :23
Öğrenci :402
Derslik :16
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5000
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
8:30 - 15:05
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
0
Ulaşım
YAYA VE ARAÇLA
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
https://www.google.com/maps/place/Gölhisar+Belediye+Spor+Salonu/@37.1433128,29.5117942,19.25z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0xc6bd2ad53aab55dc
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 110 KM İLÇE MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
OKUL SPORLARI Millî Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanmış olan İş Birliği Protokolü kapsamında "İlkokul 4. Sınıflarda Okul Spor Dalı Eğitimi" uygulaması planı doğrultusunda okulumuz 4. Sınıf öğrencilerimizin seçmiş olduğu voleybol ve basketbol branşlarına ait çalışmalar antrenörler ve sınıf öğretmenlerimiz eşliğinde yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
TAZOF 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına okulumuz da katılmış olup, ilkokullar arasında 5 oyun dalında ( Q Bitz, Equilibrio, Mangala, Küre, Pentago ) ilçe birincisi olup il seçmelerine katılmıştır. Küre oyun dalında il birinciliği alan okulumuz Diyarbakır´da yapılacak olan Türkiye geneli turnuvada ilimizi temsil edecek.
Proje Çalışmaları
TEKNOFEST 30 Ağustos- 4 Eylül arasında Samsun Merkezli olarak Karadeniz´de gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali´nin bir parçası olmak için Adnan Menderes İlkokulu olarak 25 Proje ile başvurumuzu yaptık. TEMEL EĞİTİMDE ÇEVRE DOSTU 1000 OKUL Bakanlığımız tarafından başlatılan"Temel Eğitimde Çevre Dostu 1000 Okul" Projesi çalışmaları ilimizde de 11 okulda yürütülecek. 11 okul içinde okulumuz da yer almaktadır. Bu proje ile Temel eğitim sıralarından itibaren öğrencilerimizin küçük yaşta çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmeleri için her ilçeden seçilen okullarda maliyet hesapları yapılarak, led ışıklandırma, fotoselli musluklar,enerji tüketim kontrol göstergeleri, güneş enerjisinden yararlanma, kompost yapımı, yağmur suyunu sulama suyu olarak kullanma gibi yapılacak düzenleme ve iyileştirmeler ile öğrencilerimize çevre bilinci, sıfır atık eğitimlerimizin verilmesi planlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS Sürdürülebilir Çevre Eğitiminde Pedagojik Yaklaşım,Yöntem ve Teknikler" Eğitim Modülünü, 6 öğretmenimizle birlikte 12/04/2023-19/04/2023 tarihinde ALMANYADA’da almak üzere kabul edildik. Proje ile ; Öğrencinin,doğanın bir parçası olduğunu içselleştirerek günlük hayatındaki tercihlerinin olumlu/olumsuz etkilerinin farkında olan ve sürdürülebilir yaşam için harekete geçen birey olmasını sağlamayı hedeflemekteyiz.
Yazdır