T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURDUR / GÖLHİSAR - Adnan Menderes İlkokulu

Amazing Animals eTwinning Projesi

 Amazing Animals eTwinning Project 

 

Türkiye -Slovakya kurucu ortaklığında yürütülen Amazing Animals projesi okulumuzda 2/B sınıfı öğretmeni Tuba Şehirli koordinatörlüğünde yürütülecektir. Projemiz şimdilik 4 ülke ve 9 okul ile yürütülmektedir. 

Bu proje ile öğrencilerimiz hayvanlar ve günlük yaşamları hakkında bilgi sahibi olacak. Öğrenme diğer ülkelerdeki öğrenciler ile birlikte yapılacak. Diğer öğrencilerle birlikte bir sanal sınıf oluşturulacak.  Öğrenmek için modern teknolojileri ve web 2.0 araçlarını kullanacaklar. İngilizce dilini de kullanıp yeni becerilere sahip olacaklar.

Amazing Animals eTwinning Project The Amazing Animals project, carried out by the founding partnership of Turkey-Slovakia, will be carried out in our school under the coordination of 2/B class teacher Tuba Şehirli. Our project is currently being carried out with 4 countries and 9 schools. With this project, our students will learn about animals and their daily lives. Learning will be done together with students from other countries. A virtual classroom will be created with other students. They will use modern technologies and web 2.0 tools to learn. They will also use the English language and have new skills.

16-03-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.03.2023 - Güncelleme: 16.03.2023 13:20 - Görüntülenme: 108
  Beğen | 0  kişi beğendi